Skip to main content
 
glasshouse

the glasshouse, basing view, basingstoke


glasshouse exterior
glasshouse interior

The Glasshouse is a spectacular new headquarters development at the gateway to the lower tier of Basing View, Basingstoke.

A planning application will be submitted in late 2020 for a striking 51,000 sq ft office building. The building is designed by Fibonacci Architects to provide a striking contemporary style predominantly with the use of full-height glazing. It offers decked parking for 90+ cars beneath four sizeable office floorplates. Each floor offers flexibility for further subdivision if necessary.

The development is a joint venture between T A Fisher and Lamron Estates.

For background information please see website: http://www.glasshousebasingstoke.co.uk/index.html